Over FESK Knitwear

FESK Knitwear is een Belgisch no-nonsense breigoedlabel met tijdloze en comfortabele wollen kledij en accessoires. FESK Knitwear volgt bewust géén trends en gaat voor een no-fashion-statement policy (als in doe gewoon lekker je goesting). Naast lokale productie, het vermijden van overconsumptie, gelimiteerde collecties en het gebruik van exclusieve producten staat FESK Knitwear ook voor een open-hearted lifestyle.

Femke Talpe - FESK Knitwear

Hey hey, ik ben Femke, de creatieveling omhuld door (lees: verstopt achter) het label FESK Knitwear.

Over mij valt veel te zeggen maar met de geboorte van mijn eerste kinneke ontstond ook the new and improved me. Mijn prioriteiten verlegden zich, mijn passies en hobbies werden uitvergroot.

De snelheid waarmee ik hoor te functioneren in onze maatschappij is hard en dan blokkeer ik. Rust vind ik dan in de dingen die ik graag doe. Ik verlies mij helemaal in breien, zowel handbreien in de zetel (mijn yoga!) als machinaal breien op mijn Passap Duomatic 80. Maar ook het uitwerken van eigen patronen en steken doet mijn tikker rapper slaan.

Mijn verlangen naar zachte, aardse en duurzame materialen blijft groeien. Combineer dat met mijn grote passie voor breien en dan krijg je FESK Knitwear.

- - -

Liefs,
Fem.